Optimering - Chiptuning- Performance

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Vi använder lisencerade verktyg och program samt utvecklar och levererar mjukvara till fordon, för bästa möjliga prestanda, hållbarhet, pålitlighet och säkerhet.


2022 kommer vi att utöka med nya partners , inte bara i Skandinavien, även i andra Européiska länder.


Våra krav är att du har företag med f-skatt  och ett genuint intresse eller erfarenhet med fordon. Du investerar från 35.000;- exkl. moms för ett AM startpaket. Startpaketet innehåller allt du behöver för att sätta igång. Vi erbjuder utbildning på vår anläggning i Halmstad. Här kommer du lära dig grunderna om optimering, ecu, m.m. 1 dagskurs  utbildningen med optimering / progarmering av ecu via alla metoder som finns obd, bench och boot på våra träningsobjekt. Finns även möjlihet att trimma sitt privata-/företagsfordon i syfte för utbildning.  


Vi samarbetar med några av världens mest respekterade företag inom motorindustrin, och kan leverera stortset allt i effektoptimering till nästan alla fordon.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill erbjuda motoroptimering till dina kunder, och samtidig få in mer jobb till din verksamhet du driver idag .

Kontakta oss för mer information.

Skicka meddelande till oss

Bli en återförsäljare ,

ansök här! 

 
 
 
 
AddressBusiness title Street address Zip code City Country