Optimering - Chiptuning- Performance

Välkommen till Autodena Motorsport

Tuning, Optimering, Performance, Service & verkstad, 

Vår expertis din trygghet!  

Autodena AB

Vi är ett privatägt företag sedan starten 2010 och finns i Halmstad på Söndrums industri områdedirekt i anslutning till Flygstaden köpcentrum. Dejan Najdanovic som är grundaren och ägare har mer än 25 års erfarenhet i branchen och sedan 2016 har vi även Sebastian Najdanovic (sonen) i företaget. Där vi båda älskar bilar, tuning, performance och motorsport. 


Autodena Motorsport siktar alltid på att finnas där för sina kunder, både med en bra produkt, kunskap, service och allt du som kund kan begära!
Produkterna vi erbjuder är av toppkvalité och det är produkter vi själva hade använt på våra egna bilar, det är produkter vi tror på!
Filosofin inom vårt företag är att vi vill bygga en långsiktig och sund relation mellan oss och våra kunder.

Vi eftersträvar självklart 100% kundnöjdhet, är det något du är missnöjd över tveka inte på att kontakta oss!
Vi tror att man får det man förtjänar genom hårt och ärligt arbete.
Vi tycker helt enkelt att det är väldigt kul att gång på gång se våra kunders reaktion på vad en skräddarsydd motoroptimering gör med körglädjen och bränsleförbrukningen på ditt fordon.

Autodena Motorsport har i grunden alltid haft ett stort intresse både för bilar, IT samt effektivisering/förbättring av motorer.
Vi har flera års erfarenhet inom bränsle- och effektoptimering av elektroniskt styrda motorer i olika typer av fordon.
Våra kunder är ägare/brukare av personbilar, transportbilar, husbilar, lastbilar och traktorer.


Tjänsterna kan erbjudas i Halmstad(HQ), Stockholm, Skåne, Jönköping, Sundsvall, Örebro & Dalarna men vi har även distanslösningar med vår Am-Powergate 3 + (Alientech) .


Företagets vision:

Vi ska vara den ledande aktören på vår hemmamarknad inom Performance & tuning men även på underhåll, reparationer, reservdelar, tillbehör, maskiner, verktyg och förnödenheter till företag/kommuner och konsument. Både kunder och konkurrenter skall betrakta oss som en ledstjärna i vår kompetens, tillgänglighet, service och support.

Företagets Affärsidé:

Autodena  ska tillgodose företag och privatpersoner med kvalitativa och säkra produkter/tjänster för en kostnadseffektiv totallösning. Autodena ska med sin unika kompetens och programutbud medverka till att varje kund blir erbjuden rätt produkt för rätt ändamål och på så vis vara värdeskapande både för återförsäljare och slutkund.Juridisk Information

Rättsliga förbehåll 

Innehållet på Autodena.se tillhandahålls i befintligt skick. 
Autodena ställer inga garantier avseende dess riktighet och fullständighet. Autodena ansvarar inte för skada eller förlust, varken direkt eller indirekt, som orsakas av innehållet på Autodena.se eller av att innehållet inte är användbart eller åtkomligt. Autodena ansvarar inte heller för innehållet på sidor till vilka länkar finns på Autodena.se.

 

Upphovsrätt och varumärken

Innehållet på laitis.se är upphovsrättsligt skyddat och tillhör bolaget Autodena. Det innebär att hela innehållet, såväl text, foton och annat material inte får kopieras, mångfaldigas, lagras eller på annat sätt utnyttjas utan Autodena föregående skriftliga medgivande. 
Alla kännetecken eller varumärken som framgår av Autodena.se är varumärken som ägs av Autodena. 
Varumärken tillhörande Autodena får endast användas efter dessas föregående skriftliga medgivande.

Optimering /upgradering

Växellådsoptimering

VAD GÖR VI?


Vår verkstad erbjuder många typer av tjänster under ett och samma tak. Allt från Optimeringar och ombyggnationer till Service och reparationer.

Vi utför dessa tjänster på de flesta märken och modeller, personbilar, husbilar, lastbilar med mera!

Team 

AUTODENAMOTORSPORT

Dejan Najdanovic

Sebastian Najdanovic